Over ons

De redactie van de buurtkrant voor Voordorp en Veemarkt bestaat sinds augustus 2023 uit 6 leden: José, Liesbeth, Peter, René, Saskia en Wilco. We wonen allemaal in Voordorp. (eventuele redactionele aanvulling uit de Veemarkt zou zeer welkom zijn)

We mogen in 2023 vier keer een gedrukte buurtkrant maken en daar zijn we heel erg blij mee. We verspreiden deze in alle brievenbussen van Voordorp en Veemarkt. Helaas zien we wel veel nee-nee stickers op de brievenbussen waar we dan ook aan voorbij moeten lopen. Wil je de buurtkrant toch ontvangen, maak dit dan kenbaar op je brievenbus.

Daarnaast beheren we de Facebookpagina, waar actuele informatie te vinden is voor de buurt, de wijk Noordoost en de stad Utrecht.

Wil je meer weten over de redactieleden? Neem dan een kijkje op hun persoonlijke pagina (in wording)

De buurtkrant wordt mogelijk gemaakt door het initiatievenfonds van de gemeente Utrecht. Het initiatievenfonds is een fonds voor grote en kleine initiatieven in Utrecht, bijvoorbeeld voor het opknappen van een pleintje, een activiteit in een buurthuis, een nieuwe voetbalkooi of een ontmoetingsplek voor jongeren of het maken van een buurtkrant. Het initiatievenfonds wil mensen van alle leeftijden aanmoedigen om zich vrijwillig in te zetten voor elkaar, de straat de buurt, wijk of stad.

Wij zijn dankbaar dat wij deze krant mogen maken met steun van dit initiatievenfonds.

Heb je een vraag, opmerking of wil je iets met ons delen? Dat kan via dit contactformulier.